Τρίτη 28 Νοεμβρίου 2017

Στιγμιότυπα από την παρουσίαση του βιβλίου Ο ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ.ΤΟ ΜΕΓΙΣΤΟ ΘΑΥΜΑ.


H παρουσίαση του βιβλίου " Ο ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ.ΤΟ ΜΕΓΙΣΤΟ ΘΑΥΜΑ", πραγματοποιήθηκε με επιτυχία  σε μια αίθουσα κατάμεστη από φίλους και φίλες.Από ανθρώπους που έδειξαν ενδιαφέρον για το σημαντικότατο θέμα του βιβλίου. Ο περιορισμένος χρόνος στάθηκε εμπόδιο για να εκφράσει ο συγγραφέας τις σκέψεις που επιθυμούσε, καθώς και να ακολουθήσουν ερωτήσεις -συζήτηση με το κοινό.
Τα μηνύματα που λαμβάνω ως συμπαρουσιάστρια στην εκδήλωση από φίλους - φίλες που  παρευρέθηκαν είναι ο σπουδαίος απόηχος της εκδήλωσης.
Άνθρωποι που προβληματίστηκαν,που ένιωσαν πως έφυγαν πιο πλούσιοι σε γνώσεις "μόνο καλύτερος άνθρωπος μπορώ να αισθανθώ μετά από αυτά που άκουσα"..
"θα ήθελα να ευχαριστήσω για την πρόσκληση και την ευκαιρία να παραβρεθώ ανάμεσα σε ανθρώπους που έχουν αναζητήσει και ανακαλύψει βαθιές και γνησιες αξίες της ζωής!Μόνο καλύτερο και γνήσιο άνθρωπο μπορούν να σε κάνουν!"
"έμαθα για τη διαίσθηση που την άκουγα..αλλά δεν ήξερα τι είναι"..
"πόσο ξεχωριστή παρουσίαση, πόσο ασυνήθιστο θέμα".
και πάρα πολλά άλλα.
Οι ευχές είναι ξαναειπωμένες !!Καλοτάξιδο το βιβλίο αλλά και...καλά ταξίδια σε όλους εμάς με σκοπό την Ολοκλήρωσή μας ως άνθρωποι.












Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Θεσσαλονίκη,Μονή Βλατάδων.

Εικόνες από έναν πανέμορφο και πολύ αξιόλογο χώρο, έναν ακόμη πολιτισμικό και ιστορικό θησαυρό της χώρας μας.Τη Μονή Βλατάδων που πρόκειται ...