Πέμπτη 9 Νοεμβρίου 2017

Ο ΟΜΙΛΟΣ ΦΙΛΙΠΠΩΝ ΑΝΔΡΑΒΙΔΑΣ "ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ" - ΔΙΟΜΗΔΕΙΑ 2017.

Πολλοί φίλοι μου ζήτησαν να δουν μέσω αυτής της σελίδας νέες φωτογραφίες από τους Σπαρτακιστές!!Έτσι ως μέλος του Ομίλου "υφάρπαξα" από την επίσημη σελίδα μας, τις πρόσφατες φωτογραφίες από τη συμμετοχή στα "ΔΙΟΜΗΔΕΙΑ 2017" που αποτελεί ετήσια εκδήλωση η οποία λαμβάνει χώρα στην πόλη του Άργους.

 Όπως αναφέρω πάντα, ο ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ συμμετέχει σε όλες τις εκδηλώσεις που χαρακτηρίζονται για την ποιότητά τους, καθόσον το άλογο και η παράδοση που το ενώνει με την χώρα μας αυτό απαιτεί.Εννοείται πως οι αρχές, ο σκοπός, οι στόχοι που διέπουν τον Όμιλο μόνο σε τέτοιου είδους εκδηλώσεις τον οδηγούν.

Στην προαναφερόμενη εκδήλωση τον Όμιλο εκπροσώπησαν έξι άλογα με τους ιππείς και τους συνοδούς  τους.
Ο θεματοφύλακας της σπουδαίας ιππικής κληρονομιάς της Ανδραβίδας, Πρόεδρος  του Ομίλου μας, Κ.Κοτσαύτης,
ο Αντιπρόεδρος Α. Φωτόπουλος,τα μέλη Γ.Ναστούλης, Δ.Παναγόπουλος, Β. Γεωργιτσόπουλος, Μ.Χοτζάκης, όλοι άνθρωποι οι  οποίοι ξεχωρίζουν για την αγάπη τους και την σοβαρή ενασχόλησή τους με το πολύ αξιόλογο θέμα που λέγεται άλογο.


 Εύχομαι να μας χαρίζετε πάντα τέτοιες εικόνες αρχοντιάς και να ακούμε τα άριστα σχόλια όπως μας μετέφεραν για ακόμη μια φορά φίλοι από το Άργος!!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Θεσσαλονίκη,Μονή Βλατάδων.

Εικόνες από έναν πανέμορφο και πολύ αξιόλογο χώρο, έναν ακόμη πολιτισμικό και ιστορικό θησαυρό της χώρας μας.Τη Μονή Βλατάδων που πρόκειται ...