Κυριακή 22 Ιανουαρίου 2017

Eκδήλωση Συλλόγου Νεοχωριτών Μυρτουντίων Ηλείας "Άγιος Γεώργιος" 2017.

 Η λέξη σύλλογος  κατά το λεξικό , μας παραπέμπει στην "οργανωμένη ομάδα ανθρώπων που αποβλέπει στην πραγματοποίηση κοινών σκοπών", ότι ακριβώς επιτελεί ο αναγραφόμενος Σύλλογος!
Το σημερινό κυριακάτικο πρωϊνό  κατόπιν προσκλήσεως της Ιωάννας, παρευρεθήκαμε στην εκδήλωση της κοπής της πίτας για το 2017, του Συλλόγου των Νεοχωριτών Μυρτουντίων Ηλείας. 
Το Νεοχώρι είναι ένα πανέμορφο χωριό, που ανήκει στον Δήμο Ανδραβίδας - Κυλλήνης, πολύ κοντά στην Κυλλήνη, αλλά και στη γενέτειρά μου την Ανδραβίδα κι ως εκ τούτου γνωστός κι αγαπητός τόπος.
 Το έργο του Συλλόγου το γνωρίζουμε  από το διαδίκτυο, αλλά και από δυο εκδηλώσεις που παρακολουθήσαμε το προηγούμενο έτος στο Νιοχώρι. Τα πρόσωπα που συμμετέχουν στο πολύ αξιόλογο έργο του, τα γνωρίσαμε για πρώτη φορά διά ζώσης, σήμερα.Πραγματικά αποκομίσαμε τις καλύτερες των εντυπώσεων για το θερμό κλίμα που επικρατεί ανάμεσά τους.Η συλλογική προσπάθεια, η ομαδικότητα γενικότερα είναι σημείο αναφοράς του Δ.Σ. Η φιλοξενία τους θύμιζε την καλή εικόνα της φιλόξενης Ελλάδας. Από τον λιτό και μεστό χαιρετισμό του Προέδρου έως όλη την τελετή,κυριάρχησε η ουσία για την οποία υφίσταται ο Σύλλογος.Τόση προσοχή σε όλους στην κατάμεστη αίθουσα, τόση φροντίδα!!Τα γραφόμενά μου αποτελούν απλά κατάθεση των σημερινών μας εντυπώσεων, που πιστεύω πως αξίζει να διαδοθεί παντού. Είναι υποχρέωση του καθενός μας να φροντίζουμε για το ταξίδι των θετικών καταστάσεων, των όμορφων ανθρώπινων εικόνων, ιδιαιτέρως σήμερα που οι ευχάριστες ειδήσεις σπανίζουν. Εκτός της προσωπικής μου ικανοποίησης που οι συμπατριώτες μου παρουσιάζουν την εικόνα του πολιτισμού και της ομόνοιας, για μια πορεία μακρινή σε προσωπικούς στόχους......όπως συνηθίζεται, μεταφέρω και την άριστη εντύπωση του συζύγου μου καθώς και της μικρής μας βαφτιστήρας, για όλη την οργάνωση.
 Όλοι με χαμόγελο για τον κοινό σκοπό!Ο Παναγιώτης με χαρά τακτοποίησε την διαδικασία της εγγραφής!!φυσικά δεν μπορούσε να αντισταθεί στο χαμόγελο των υπευθύνων!
 Όλο το Δ.Σ μαζί! με χαμόγελο, με απλότητα, με πνεύμα συνεργασίας.
 Η Φωτεινή,μαζί με την κ. Σούλα φρόντισαν να μην λείψει σε κανέναν τίποτα. Αν έχω παραλείψει κάποια πρόσωπα, οφείλεται στο ότι δεν γνώριζα πολύ καλά τα ονόματα.
 Στον απόηχο αυτής της γαλήνιας εορταστικής συνάντησης εκφράζω τα ειλικρινή μου συγχαρητήρια προς όλους που ηγούνται αλλά και συμμετέχουν στο Σύλλογο. Μεταφέρω τις οικογενειακές μας ευχές και διαδικτυακά για καλή συνέχεια στο έργο, με την υπόσχεση να είμαστε δίπλα σας!


1 σχόλιο:

25η Μαρτίου 2024.Όμιλος Φιλίππων Ανδραβίδας "Ο Σπάρτακος".

  Όπως γνωρίζουν οι φίλοι μου, αυτός εδώ ο ιστότοπος αποτελεί για πολλά θέματα, αρχείο. Έτσι συμβαίνει και με τις δραστηριότητες του Ομίλου ...